TROUWFOTOGRAFIE / BUIDSFOTOGRAFIE

De mooiste dag van jullie leven en daarom erg belangrijk om spontane en sprekende foto’s van te hebben.

Als trouwfotograaf leg ik de mooiste en meest onvergetelijke moment van jullie trouwdag vast vanaf de make-up tot aan de openingsdans. Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen en geen omkijken hebben naar de fotograaf.

Daarom maken we voorafgaand aan jullie trouwdag een afspraak om kennis te maken en jullie wensen ten aanzien van de foto’s uitvoerig te bespreken. Tijdens de trouwdag leg ik mooiste en puurste momenten vast gedurende de dag, geen gemaakt gedoe! Het bruidspaar moet vooral zichzelf zijn, samen genieten, lol met elkaar maken en met elkaar lachen. Zodat de liefde en emotie voor elkaar van de foto afspat!

DE INVESTERING

Duidelijk en geen verrassingen!

Een trouwreportage is er al vanaf 695 euro. Dit is inclusief: zes uur fotografie, een dvd met alle trouwfoto’s (hoge resolutie), een online slideshow. Alle foto’s worden standaard nabewerkt op belichting, kleur, contrast en uitsnede. Voor extra uren wordt 75 euro per uur in rekening gebracht. Reiskosten worden voor de eerste 50 kilometer niet in rekening gebracht. Boven de 50 kilometer wordt 35 cent in rekening gebracht. Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Een trouwalbum is verkrijgbaar vanaf 375 euro. Graag laat ik u de mogelijkheden zien.

 

PORTRETFOTOGRAFIE

Ongedwongen portretfoto’s op een locatie naar keuze.

Ongedwongen portretfoto’s van jou, je kinderen en of je gezin op een locatie naar keuze, dit kan in het park, het bos, het station of een andere bijzondere plek. Ik vind het belangrijk dat een fotoshoot vooral een leuke ervaring is hoe meer jij op je gemak bent hoe mooier de foto’s. Foto’s in de studio zijn ook mogelijk.

DE INVESTERING

Duidelijk en geen verassingen!

Een fotoshoot kost 150 euro. Dit is inclusief: Twee uur fotografie, alle foto’s digitaal aangeleverd in hoge resolutie, een online fotoalbum, standaard nabewerking (belichting, kleur, contrast en uitsnede).

 

NABESTELLEN

Nabestellen? Dat gebeurt alleen bij het beste vaklab, naast de standaard producten is er ook een tal van mogelijkheden voor afdrukken op bijzondere materialen, tevens zijn diverse mini albums verkrijgbaar.