Portretfotograaf Elst: Boy & Raoul

Begin januari werd ik benaderd door Boy & Raoul, twee jonge, energieke en enthousiaste ondernemers. Voor hun bedrijf “The Boot Campus” zochten zij een portretfotograaf die de foto’s voor op hun nieuwe website kon verzorgen. Veel bedrijven kiezen er voor om hun site te vullen met niets zeggende, onpersoonlijke stock foto’s. Boy & Raoul waren hier erg uitgesproken over en kozen er voor alle foto’s op de site te personaliseren.

The Boot Campus richt zich met haar concepten op het creëren van bewustwording van het belang van vitaliteit. Dit doen zij vanuit de visie dat succes en fitheid hand in hand gaan. Over een paar weken gaat de website live! Ik was bevoorrecht om alvast een kijkje te nemen. Mooie site en goed verhaal! www.thebootcampus.nl …. ohja ook mooie foto’s natuurlijk 🙂

Met mijn mobiele fotostudio ben ik naar Boy & Raoul vertrokken. Het was even passen en meten om de studio in de woonkamer op te zetten. Vooral de full body shots nemen nogal wat ruimt in. In diverse settings hebben we een serie foto’s gemaakt voor hun website.

facebook_banner_the_boot_campus
2
Geen reacties