Trouwfotograaf Gladeren / Ulvenhout / Amsterdam: Learth & Evelien

 

Twee dagen trouwen! Twee dagen feest! Wie wil dat nou niet? Learth & Evelien trouwden op 28 september in Galderen / Ulvenhout voor familie en beste vrienden. Op 29 september deden zij het nog eens dunnetjes over tijdens een spetterend feest in Café Blooker te Amsterdam. Ik was twee dagen als trouwfotograaf aanwezig om alles op de gevoelige plaat vast te leggen. Geweldig om beide dagen mee te mogen maken.

Vroeg in de ochtend vertrokken uit Elst, je weet immers nooit wat je onderweg tegen komt. Maar de ochtendspits was lekker rustig. Aangekomen bij het ouderlijk huis in Galderen direct begonnen met fotograferen de kapper en visagist hadden een druk programma, niet alleen de bruid maar ook zus, moeder en getuigen werden klaar gemaakt voor de grote dag. Buiten werden de laatste versieringen aangebracht rondom het schitterende, landelijk gelegen ouderlijk huis. Op de huwelijksvoltrekking na, welke plaats vond bij “Landgoed Ulvernhart” te Ulvenhout, speelde het gehele programma van de dag zich af in Galderen. De woonkamer omgetoverd tot dining room en de keuken in beslag genomen door de koks van “K-eet” welke een geweldig diner verzorgde voor de gasten. Een prachtig feest met een geweldige huiselijke sfeer!

Twee “te schattige” bruidsmeisjes vergezelde het prachtige bruidspaar de hele dag. Later op de trouwdag zongen de bruidsmeisjes, onder eigen begeleiding op de piano, prachtige liedjes voor het bruidspaar. Prachtige momenten waarbij de nodige gasten een traantje weg pinkte.

De tweede dag vond plaats in Amsterdam, waar voorafgaand aan het feest eerst nog een diner werd aangeboden aan het bruidspaar door een van de getuigen. Wederom een heerlijk huiselijke sfeer allen dit keer met een stedelijk tintje.

De trouwfoto’s zijn direct in om het huis gemaakt. Voor meer foto’s klik op “meer” onder de foto.

 

En als afsluiter nog een foto van de feestlocatie Café Blooker te Amsteram…. de party pics bewaren we maar voor het bruidspaar en hun gasten 🙂

 

Geen reacties