Trouwfotograaf Beuningen: Daan & Debbie

Het is al weer even geleden dat Daan en Debbie mij benaderde om als trouwfotograaf op hun trouwdag aanwezig te zijn. Maar vandaag was het dan zo ver…. De grote dag!

Vanuit hun eigen huis stapte Daan en Debbie op 21 september in het spreekwoordelijke huwelijks bootje. Ik mocht er bij zijn als fotograaf. In de ochtend was sfeer heerlijk rustig en ontspannen. De moeder van de bruid verzorgde het kapsel en de zus de make-up. Tegen tien uur kwam Daan Debbie ophalen met een oldtimer (Citroen Traction). Wat een prachtige wagen! Altijd weer een genot om op de foto te mogen zetten. Vanuit huis zijn we vertrokken naar het het gemeentehuis van Beuningen waar het burgerlijk huwelijk werd voltrokken, als eerste bruidspaar in de compleet verbouwde trouwzaal, de geur van nieuwe vloerbedekking en verf nog aanwezig. Na het burgerlijk huwelijk vond de kerkelijke inzegening plaats in het middeleeuwse karakteristieke kerkje van Leur. Tijdens de kerkdienst werd op het orgel gespeeld en gezongen door een zangeres, wauw wat is dat toch altijd weer gaaf om te horen! Voor de “formele” trouwfoto’s mochten we gebruik maken van kasteel Hernen. Ook al weer zo’n prachtige locatie. Het feest vond plaats in hotel Hoogeerd te Niftrik. De daggasten genoten hier een heerlijk buffet waarna een ieder zich klaar ging maken voor het spetterende feest. Natuurlijk is een feest geen feest zonder openingsdans 😉 daar was hard op geoefend. Voor het begin van het feest mocht ik, samen met de DJ getuigen zijn van de generale repetitie. Een mooie dag om op terug te kijken en natuurlijk veel mooie plaatjes.

Op speciaal verzoek van het bruidspaar zijn enkele foto’s in zwart wit bewerkt, zo ook de foto’s in deze blog. Veel kijk plezier allemaal!

Daan & Debbie bedankt dat ik deze mooie dag als fotograaf mee mocht maken!

 

Trouwfoto Beuningen (14)

Trouwfoto Beuningen (16)
Trouwfoto Beuningen (15)
Trouwfoto Beuningen (14)
Trouwfoto Beuningen (13)
Trouwfoto Beuningen (12)
Trouwfoto Beuningen (11)
Trouwfoto Beuningen (10)
Trouwfoto Beuningen (9)
Trouwfoto Beuningen (8)
Trouwfoto Beuningen (2)
Trouwfoto Beuningen (7)
Trouwfoto Beuningen (6)
Trouwfoto Beuningen (5)
Trouwfoto Beuningen (4)
Trouwfoto Beuningen (3)
Trouwfoto Beuningen (1)
Geen reacties