Trouwfotograaf Elst / Valburg: Dolf & Carin

Het is al weer veel te lang geleden dat ik mijn blog heb bijgewerkt…. druk druk druk. Toch maar even wat tijd gemaakt om de trouwdagen van 2012 nog even bij te werken op mijn blog. Waar ik in 2011 vanaf september tot het einde van het jaar geen trouwdagen meer had heb ik er in 2012 vanaf begin oktober nog drie mogen fotograferen! Dolf en Carin waren er een van. Een thuis wedstrijd in Elst, ook wel eens lekker zo dicht bij huis.

De trouwdag begon vroeg in de morgen met het opmaken in het ouderlijk huis van Carin. Nadat Dolf Carin kwam ophalen, in een super gave Fiat 500, zijn we vertrokken naar Hartelust en Elst waar er een gezellige lunch was met familie en vrienden. Vanuit Hartelust zijn we de straat overgestoken naar het gemeentehuis van Elst waar het burgerlijk huwelijk plaats vond. Na de officiële plechtigheid zijn we vertrokken naar het Wapen van Valburg voor het aansnijden van de taart, de felicitaties en het diner. Tussentijds hebben we foto’s gemaakt bij de molen van Valburg. De molenaar was zo vriendelijk de molen in een gunstige positie te draaien voor de foto’s waarna hij zelf ook driftig aan de slag ging met zijn camera. Vraag me nog steeds af wie er meer foto’s heeft gemaakt van het bruidspaar 🙂
Na het diner begon de kerkdienst in de hervormde kerk in Valburg. Een prachtige dienst met veel emotionele momenten! De avond werd afgesloten met een gezellig feest in het Wapen van Valburg.

Al met al een schitterende trouwdag die vooral gezellig was! Dolf en Carin bedankt dat ik er als fotograaf bij mocht zijn!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Geen reacties